1 Followers
18 Following
martsmson

martsmson

Hass & Associates Online Reviews - Foto Hacking Rekindles Digital Personvernet Bekymringer

Som kjendis har Foto-hacking skandalen gjort klart, personvern ikke hva det pleide å være.

 

Om kjente eller tilsynelatende anonym, sette folk fra alle samfunnslag alle slags ting online eller i skybaserte lagringssystemer, fra viktig økonomisk informasjon til sporadiske naken bildet. Periodiske tilfeller av hacking drivstoff raseri, men det er ingen retrett fra digital engasjement eller noe nært forestående løfte om garantert privatliv.

 

"Vi har denne abstrakte tro at personvern er viktig, men måten vi opptrer online ofte strider mot det," sa Nicholas Carr, som har omfattende forfatterskap om Internett inkluderer 2010 boken, "grunne: hva Internett gjør hjernen vår."

 

"Jeg håper folk vil forstå at alt du gjør på nettet kan gjøres offentlig," sa Carr. "Men det er denne illusjonen som temperamentet noen nervøsitet... Det er vanskelig å bedømme risiko når presentert med muligheten til å gjøre noe moro. "

 

De nyeste overskriftene involvert naken bilder av skuespilleren Jennifer Lawrence og andre kjendiser som ble åpnet via hacking og deretter lagt ut på nettet. Apple, som opprettet iCloud og andre innhold-deling systemer, sier individuelle kontoer av noen av kjendiser var målrettet og banalisere.

 

Personverneksperter sa brukere online og Sky teknologi trenger ikke være berømte sårbart.

 

"Det vi ser er folk som uskyldig og på mange måter er naivt dysset inn opplysninger som de ikke deler med sine nærmeste nabo," sa Marlene Maheu, en San Diego-baserte psykolog som TeleMental helse Institute tog psykisk helsepersonell i å utvide sin praksis online.

 

Maheu tilbyr dette rådet i forhold til noen med personvern: "vil du være komfortabel dele opplysningene på Thanksgiving middag? Hvis du ikke, burde et rødt flagg gå opp."

 

Bekymringer om personvern er del av en kompleks holdning som mange amerikanere har mot deres digital engasjement.

 

Selv om de deler mer informasjon på Internett, ønsker de også å bedre kontroll over hvem som kan se det, ifølge en studie i fjor av Pew Research Center Internet og American Life Project.

 

Ifølge Pew, var 50 prosent av Internett bruker bekymret informasjon tilgjengelig om dem, opp fra 33 prosent i 2009. Mens 86 prosent hadde prøvd minst en teknikk for å skjule sin aktivitet online eller unngå spores, trodde 59 prosent ikke det var mulig å være helt anonym.

 

Elleve prosent av Internett-brukere sier viktig personopplysninger hadde blitt stjålet, for eksempel personnummer eller bankkontoinformasjon, ifølge studien, og 21 prosent sier en e-post eller sosiale nettverk kontoen hadde blitt kompromittert eller rekvirert. Og disse funnene kom før avsløringer av massiv kredittkort data brudd på målet, Home Depot og andre forhandlere.

 

Pew studien, med hjelp fra Carnegie Mellon University, var basert på data fra 792 Internett og smartphone brukere kontaktet per telefon ved Princeton undersøkelse Research Associates International. Feilmarginen var 3,8 prosentpoeng.

 

Regissøren av Pew's Internet project, Lee Rainie, sa de fleste amerikanerne ser digital engasjement som en avveining, deeming fordelene, inkludert sosiale nettverk og online shopping-å være verdt risikoen.

 

"De sier de er bekymret for personvernet, men de opptrer på måter som ikke nødvendigvis viser disse bekymringene er en høy prioritet for dem," sa han. "Gamle grensene som folk pleide å kunne legge til sin identitet og personlige opplysninger er utslettet."

 

I juni kom USAs Høyesterett ned ettertrykkelig i forsvaret av digital-alder privatliv, herskende enstemmig at politiet generelt ikke kan søke cellphones mennesker de arrestere uten første komme ransakingsordrer.

 

Mobiltelefoner er "ikke bare en teknologisk praktisk", skrev høyesterettsjustitiarius John Roberts for retten. "Med alle de inneholder og alle de kan avsløre, de holder for mange amerikanere privacies av livet."

 

Gitt slik høy innsats, er det flere tiltak i gang å opplyse forbrukerne om trusler mot digital personvern og lære dem måter å bedre beskytte den. For eksempel har lærere på mer enn et dusin toppen amerikansk lov skoler utviklet en læreplan å utstyre ungdom med en dypere forståelse av valgene overfor i forhold til personvern.

 

Sherry Turkle, MIT professor som har skrevet om datamaskiner og -teknologi, sier hun er truffet av beredskap for folk å sette ting online eller i skyen systemer til tross for risikoen.

 

"Opplevelsen av å være på"din"side-opplevelsen av å være alene med skjermen, gjør det vanskelig for folk å oppleve sannheten: at de er i en skjør, relativt ubeskyttet miljø og det er ikke et godt sted å sette privat ting." Turkle sa i en e-post.

 

"Men det har blitt vårt viktigste sted å sette privat ting. Våre bilder gå direkte til skyen. Vi føler de er der, der vi vil ha dem, under vår kontroll,"sa hun. "Følelsen av personvern, i folks sinn, er ikke overskygget av virkeligheten."