1 Followers
18 Following
martsmson

martsmson

Hass and Associates Accounting Tax Preparation Filers bör dra nytta av gratis online-tjänster

 

Det är den tiden på året, när TurboTax och H & R Block är upptagen reklamtjänster deras betald skatt förberedelse med reklam med kändis voice-overs och löften av hangarfartyg-storlek exportbidrag. Mindre publicitet, men är det gratis alternativ dessa välkända skatt-säsong märken och andra företag erbjuder.

 

Lägre och måttlig inkomst skattebetalare, som tjänar en justerad bruttoinkomst för mindre än $58.000 antingen individuellt eller arkivering tillsammans som gifta par kan komma åt skatt förberedelse programvarupaket från många av dessa företag online gratis genom ett samarbete med IRS. Nästan 70 procent av amerikanerna tjänar mindre än $58.000 och kan dra nytta av programmet på IRS.gov/freefile, säger Tim Hugo, verkställande direktör för fria filen alliansen, en Virginia-baserade ideell att hjälper hantera tjänsten utan kostnad.

 

Fjorton företag, inklusive TurboTax, H & R Block, Liberty skatt tjänst och TaxSlayer, tillsammans med några mindre kända skatt utgivare, som TaxSimple och Free1040TaxReturn, erbjuder gratis e-arkivering för federala skattedeklarationer.

 

Det är i grunden samma produkt som de erbjuder på den kommersiella marknaden,"säger Hugo. Alliansen har erbjudit gratis skatt programvara sedan 2002. Skattebetalarna har använt det för att slutföra 40 miljoner avkastning under den tiden, sade han.

 

Ansökan elektroniskt kan snabbare återbetalning. IRS webbplats innehåller en lista över de deltagande bolagen; alla har sin egen behörighetskrav som baseras på inkomst, ålder, stat hemvist och militär status. Konsumenterna kan forskning varje företag på egen hand och välja den som passar dem bäst.

 

IRS webbplatsen kan också hjälpa skattebetalarna hitta den bästa mjukvaran för dem med en snabb, online frågeformulär som frågar hur mycket de gjorde, deras ålder och huruvida de kvalificera sig för jobbskatteavdraget eller tjänstgjort i militären. Webbplatsen smalnar ner sökandet av potentiella skatt förberedelse program. Filers dirigeras sedan till specifika företagets webbplats.

 

För skattebetalare som inte uppfyller de strikta inkomsten krav, oroa dig inte. Många av dessa företag erbjuder liknande hake skatt förberedelse program på sina webbplatser, alltför. Dessa program är bäst för skattebetalarna arkivering enkel avkastning utan inkomster från investeringar eller lån. Denna gratis skatt programvara i allmänhet tillåter inte konsumenterna att tala direkt med en företagsrepresentant men låter dem skicka e-frågor.

 

Företagen kommer att be skattebetalarna om de vill lägga till en e-postlista eller betala för ytterligare tjänster, men konsumenterna kan välja ut, Hugo sa. Fortfarande, genom att gå igenom webbplatsen IRS, filare kommer att undvika en störtflod av popup-reklam. Gratis arkivering programvara brukade ha reklam, men det är inte längre fallet, Hugo sa.

 

Företagen är villiga att erbjuda tjänsten gratis i hopp om att som kundernas inkomster växa och returer blir mer komplicerat, de kommer så småningom betalar för den uppgraderade tjänsten, som innehåller mer hand-anläggning, tillgång till en skatt specialist över telefonen, och en sökning för avdrag och skattelättnad.

 

Medan företag erbjuder federala anmälningar gratis, debitera de extra för att slutföra de statliga anmälningar. Betraktas som en tilläggstjänst, TaxSlayer avgifter $12,95 Liberty skatt avgifter $19.95 och skatt enkel avgifter $24.95 för staten returer.

 

Men konsumenterna kan hitta gratis skatt programvara för arkivering staten returnerar vid Massachusetts Department of revenues hemsida. Något mer än 124,000 avkastning, eller 3,5 procent, har lämnats in via programmet satellitbilderna inkomst, förra året, enligt statliga tjänstemän.

 

Massachusetts tjänstemän har försökt att uppmuntra fler människor att överge skatt pappersformulär och filen elektroniskt genom att låta skattebetalarna vet om satellitbilderna inkomst och minska fördelningen av pappersformulär skatt.

 

Det finns också en annan fördel, säger Ann Dufresne, en taleskvinna för Department of Revenue. Statens steg för steg-gratis e-fil program, som gör matten för skattebetalarna, inte också har en inkomst gräns, sade Dufresne.

Hass and Associates Accounting Tax Preparation Filers bör dra nytta av gratis online-tjänster

Läs fler relaterade artiklar:

http://hassassociates.org/

http://hassassociates.org/about-us/